Vores udvalg af golfbolde er opdelt efter mærker, hvor du vil kunne vælge imellem golfbolde fra mærkerne Bridgestone, Pinnacle, Srixon, Titleist, Wilson Staff, Callaway og Volvik. Ens for alle disse golfmærker er, at de hver især har formået at fremstille golfbolde, der udover at blive blive benyttet af diverse amatørspillere, også bruges af professionelle golfspillere, som ses i de store turneringer rundt omkring i verden. 

-50%
0 anmeldelser
Model/varenr.: 705390
29,50  m/Moms
59,00  m/Moms
Du sparer: 29,50
Lager: Kun 1 stk. tilbage
-40%
0 anmeldelser
Model/varenr.: VLady350
  • Gul
  • Pink
179,40  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 119,60
Lager: På lager
-40%
0 anmeldelser
Model/varenr.: Wcrystal
  • Gul
179,40  m/Moms
299,00  m/Moms
Du sparer: 119,60
Lager: Kun 3 stk. tilbage

Billige Golfbolde til alle niveauer

Udover vores udvalg af golfbolde fra ovenstående golfmærker, vil du også have mulighed for at finde forskellige træningsbolde, som kan været gode til golfspillet hjemme i haven eller i hvilken som helst anden situation, hvor du ikke har mulighed for at komme ud på golfbanen.

Golfbolden er ikke bare en golfbold - Når du skal udvælge dine bolde er det vigtigt at du ikke bare trækker en tilfældig bold op af hatten, men finder ud af, hvilken type bold der passer bedst til din stil og dit niveau. Der er forskel på golfbolde, nogle er udviklet til optimal længde og andre er udviklet til optimal kontrol, hvilket kan være en force ved indspil og putting. Der er også stor forskel på, hvor meget de forskellige typer af golfbolde tillader spin, så hvis du er typen der benytter dig meget spin i bolden, så er det også en vigtig faktor at have med i sine overvejelser. 

Prisen på golfbolde er også meget varierende alt afhængigt af, hvilket mærke de kommer fra. Det kan diskuteres, om det vil være en fordel at benytte de dyre bolde som ofte også er de bolde, der bliver benyttet i de store turneringer. Som nybegynder kan du risikere at tour golfbolde vil have den modsatte effekt og istedet for at fremme dit spil, hæmme det. Her kan det anbefales at benytte mere håndterlige og kontrollerbare bolde. I takt med at du bliver en bedre golfspiller, vil du også kunne udskifte din golfbold til en model, som passer bedre til dit behov på banen.

 

Certificeret webshop

E-mærket logo

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret